Céginformáció

A Delta Távközléstechnikai Kft. Magyarország telekommunikációs kivitelezői között az első vállalkozások egyikeként lépett piacra. Mi sem bizonyítja jobban a vállalkozás sikerességét, minthogy 30 éve jelen vagyunk a hálózatépítők körében. Megbízásainkat kizárólag fővállalkozói minőségben teljesítjük. Cégünk 100% magyar tulajdonban van, tulajdonosa és ügyvezető igazgatója 1983-ban alapította a társaság jogelődjét.

1994-ben a cég növekedése indokolta a Delta Távközléstechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság megalakítását, mint jogutód. A koncessziós társaságok megjelenésével megbízóink köre folyamatosan bővült.

1995-től kapcsolódtunk be a Monor Telefon Társaság Rt. (29-es primerkörzet) telefon és kábeltelevízió hálózatfejlesztési programjába, majd 1997-től pályázaton elnyert generálkivitelezői feladatkört láttunk el egészen a 2010-ig. Ugyanezen szerződést a társaság jogutódjánál, az UPC Magyarország Kft. pályázatán is elnyertük 2010-ben, kibővítve szolgáltatási területünket újabb vidéki városokkal. Ezt a szakmai elismerést versenyképes árainkkal, határidőre elvégzett I. osztályú munkánkkal tudtuk elérni. Cégünk alapfilozófiája, hogy Megrendelőink elégedettségét „110%-os” szolgáltatással vívjuk ki. Az UPC Magyarország jogelődjének (Monor Telefon Társaság) fennállása óta megszakítás nélkül jelen vagyunk a távközlési kivitelezők körében, de a szektor egyéb nagy szolgáltatóival is hosszú távú sikeres együttműködést tudhatunk magunk mögött. A távközlésen kívül építőipari ágazatot is üzemeltetünk, melyben neves építőipari vállalatoknak végzünk közműkiváltási és rekonstrukciós munkákat. Ezen túlmenően távközlést érintő Önkormányzati beruházásokban is részt vállalunk.

Cégünknek köszönhetően többszáz km alépítményes és földfeletti távközlési hálózat épült meg Magyarországon, és többszázezer elégedett ügyfél élvezheti otthonában a Szolgáltatók által nyújtott Kábeltelevízió, Internet és Telefon termékeket. Teljeskörű megoldást kínálunk megrendelőink számára távközlési hálózatok tervezéstől egészen az üzemeltetésig, legyen szó HFC, optika vagy rézkábeles technológiákról.


A távlati célkitűzések röviden:

  • Távközlési szolgáltatók fejlesztési és kivitelezési programjaiban kivitelezőként részt venni
  • Szakmai színvonal folyamatos fenntartása, munkatársaink szakmai továbbképzése
  • Technológiák és szabványok előírásainak maximális érvényesítése
  • Megrendelői igények korrekt kiszolgálása
  • Magas minőségi mutatók folyamatos fenntartása
  • Minőségpolitikánk üzleti partnereinkkel szemben, a tisztességes üzletvitelen és bizalmon alapuló tartós kapcsolatok kiépítése